Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se namestijo v vaš računalnik ali napravo, ko obiščete našo spletno stran. Uporaba piškotkov ne krši Zakona št. 122/2013 CFU o varstvu osebnih podatkov, ker ne zbiramo osebnih informacij ali jih posredujemo posrednikom ali tretjim osebam. Z brskanjem po tej spletni strani vsak uporabnik soglaša z njihovo uporabo in shranjevanjem v svojem brskalniku. O tem dejstvu ste obveščeni, ko obiščete našo spletno stran, in svoje soglasje izrazite z nadaljevanjem brskanja po naši spletni strani. Če uporabnik ne soglaša z uporabo piškotkov, naše spletne strani ne bo obiskal ali bo piškotke izbrisal oziroma onemogočil. Če so piškotki onemogočeni, boste še vedno lahko obiskali našo spletno stran, vendar nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.
Piškotki so shranjeni v računalniku uporabnika, da mu omogočajo dostop do različnih funkcij. Piškotke uporabljamo za povečanje učinkovitosti vaših obiskov na naši spletni strani. Piškotke uporabljamo za zapomnitev vaših brskalnih preferenc, kot so velikost besedila, prednostni jezik, barvne preference itd., kar nam olajša upravljanje naše strani in zbiranje analitičnih informacij, kot je število obiskovalcev naše spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da bolje zbiramo informacije o uporabi naše spletne strani. Vendar na noben način ne zbiramo vaših osebnih podatkov in informacij. Shranjen je samo edinstven ID seje, ki nam omogoča, da ob naslednjem obisku ponovno naložimo profil in preference uporabnika.
O BesedniPiknik Uporaba PIŠKOTKOV Vse stopnje Dodajte rešitev in zmagajte


Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z njihovo uporabo in shranjevanjem v vašem brskalniku. Več informacij.